Over Ons

Oorspronkelijk...

Was er de gewone scooter. Verouderd. Saai. Zwaar. En zo vervuilend.

Niemand kan het nog ontkennen, de verstedelijking neemt toe en de luchtkwaliteit gaat ernstig achteruit. Daarom hebben we besloten om het nieuwe elektrische mobiliteitsconcept aan te drijven.

Met een beetje gezond verstand en een scherp oog voor ontwerp, hebben we oma's scooter getransformeerd in het populairste transportmiddel dat ooit op de baan heeft gereden: De City Scooter.

Leuk, snel, en eenvoudig transport voor iedereen.

We hebben letterlijk het wiel opnieuw uitgevonden. De City Scooter werd meteen een wereldwijd fenomeen en sprak tot de verbeelding van jong tot een aantal jaar ouder. Jonge bestuurders vonden het geweldig. Ouders vertrouwden het. Oma wilde het 'lenen'.

Wij groeien mee met technologie want daar zijn we dol op. Zo dachten we dat het leuk zou zijn om voor scooters net hetzelfde te doen wat anderen deden voor computers en mobiele telefoons. Razendsnel vernieuwen.

Met de City Scooter willen we onze klanten de kans geven om te genieten van een revolutionair transportmiddel dat een ​​unieke rijervaring biedt tegen een onweerstaanbare prijs.

Onze visie

Vrijheid en flexibiliteit

Geen files, geen stress, geen vertragingen, geen tijdschema's, en geen inspanningen. Zo eenvoudig is dat, gewoon ontspannen en plezier hebben!

Duurzaam en innovatief

Geen uitstoot, geen geluidsoverlast, geen overbelasting van het stadsverkeer. De City Scooter is 100% milieuvriendelijk, energiezuinig en snel op te laden.

Toegankelijkheid voor iedereen

Het compacte, opvouwbaar en draagbaar ontwerp maakt de City Scooter toegankelijk voor iedereen. Bovendien willen we dat kwaliteit voor iedereen beschikbaar is tegen een betaalbare eerlijke prijs.

Waarom voor ons kiezen

Kwaliteit is onze kernactiviteit
Kwaliteit is altijd onze prioriteit geweest, we ontwikkelde een elektrische scooter die lang meegaat en elke dag gebruikt kan worden. Om de hoogste kwaliteit te garanderen, namen we de leiding over het hele ontwikkelings- en productieproces - van de eerste schets tot de laatste City Scooter.
Ons team werkt vol passie en streeft naar de beste kwaliteit voor de beste prijs voor elke klant. Door onze ambities en ervaring werken wij klantgericht, en zijn wij altijd op zoek naar de beste oplossing voor elke situatie. Ook bieden wij 100% service om zo onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn!
Bij City Scooter garanderen we dat uw aankoop gedurende een periode van 2 jaar vanaf de aankoopdatum vrij is van fabricagefouten. Zo niet, dan lossen wij dit graag zo snel mogelijk voor u op!
Wij dachten mee met u en ontwikkelde een duurzame mobiliteitsoplossing zodat u tijd, benzine en andere onnodige kosten kan besparen. Bovendien proberen wij het voor iedereen aangenamer te maken door te werken aan een betere luchtkwaliteit en vervuiling te vermindering.

Voel de vrijheid. Geniet van de innovatie.

Geniet van het gevoel van vrijheid en innovatie, dat is het gevoel dat we willen vastleggen bij het gebruik van de City Scooter.
ONTDEK HET NU